Követeink - Oroszlán Őrség

parallax background

Izsó László


Veronika édesapjaként nem is lehet kérdés, hogy ha rajthoz állok, Veráért, és az érte létrehozott Vidám Oroszlán Alapítványért gyűjtök.

A sport gyerekkorom óta része az életemnek, de Veronika egy 2014-es korházi tartózkodása után a futás mindennapossá vált egyedül és később vele.

Azóta rengeteg kilométert futottunk, triatlonoztunk, sárkányhajóztunk, eveztünk, túráztuk együtt csak úgy, vagy közösségi versenyeken. Ilyenkor nem csak adományt gyűjtünk, hanem minőségi időt töltünk együtt Verával és nem csak Vera, hanem a szűkebb és tágabb közösség is, Verának is megadva a közösségi élmény örömét. Ezt szerintem soha nem fogjuk abbahagyni.

Jelenlegi célom, hogy adományokat gyűjtsek Vera részére egy új, túrázásra és handbike kialakítására alkalmas kerekesszék beszerzésére.

Kérlek, adományoddal segíts, hogy Vera is részt vehessen a Kék Túra felfedezésében, miközben megismeri Magyarország érdekességeit.

Köszönöm,

Izsó Laci

cél: 1 500 000 Ft.Követek – Oroszlán Őrség (Oroszlán Őrök)


Kik az Oroszlán Őrök?

A Vidám Oroszlán Alapítvány adománygyűjtői közösségének tagjai.

Jellemzően sport vagy egyéb teljesítményüket ajánlják fel egy-egy célt kitűzve adományokat gyűjtenek a Vidám Oroszlán céljainak megvalósításához.

Lehet ez Vera fejlesztésének finanszírozása, tárgyi eszköz beszerzéshez hozzájárulás, Vera közösségi élményéhez való jutásának támogatása, vagy az Alapítvány működésének segítése.

Vera szavaival élve: „Segíts, hogy felvidíts”

Tevékenységükkel a fenti célokat támogatják, és saját ismeretségi köreikben arra kérnek mindenkit, hogy felajánlásaikkal segítsék a megfogalmazott célok elérését, ezáltal Veronika és hasonló sorsú társai fejlődését, integrációját, hétköznapjait.

Hogyan tevékenykednek?

Megtervezik, hogy mi legyen a jótékony célért teljesítendő verseny, project. Általában futóverseny, de lehet más, teljesítményt igénylő verseny, vagy önálló project (triatlon, kerékpár, vagy egy hosszabb túra).

A Vidám Oroszlán Alapítvánnyal egyeztetve megjelölnek egy adománygyűjtő célt. Ez lehet terápia, eszköz vagy egyéb program. Ezután kiválasztanak egy összeget, melyet a jótékony gyűjtéssel el szeretnénk érni, majd elkezdjük a felkészülést és az akciónk ismertetését ismerőseink körében, kiszélesítve az Alapítvány által már elértek körét.

Ezt teszik egyénileg, de csapatban is.

Az esemény végeztével beszámolunk annak eredményességéről.

Hogyan adományozhatsz?

Válaszd ki a támogatni kívánt Oroszlán Őrt és a projectjét. Határozd el, mekkora összeggel szeretnéd támogatni.

Ezután töltsd ki az adatlapot.

Ha nem találsz számodra megfelelő Őrt / projectet a Vidám Oroszlán logóra kattintva, Őr /project megjelölés nélkül közvetlen adományozhatsz. (lásd lejjebb a megjegyzésem, laci)

Ha beleegyezel neved és megjegyzésed megjelenik a támogatott Oroszlán Őr oldalán. Ha ezt nem szeretnéd, hagyd a rovatot üresen.

Felajánlásod rendezése:

Jelenleg csak Banki átutalással tudod felajánlásodat teljesíteni.

Válaszd ki az általad támogatni kívánt Oroszlán Őrt / Projectet, majd a „Támogasd! gombra kattintva töltsd ki az űrlapot és válaszd a banki átutalás fizetési opciót.

Kérjük, a megjegyzésben jelöld meg a kiválasztott Őr, vagy céljának nevét.

Bank adatok utaláshoz:

Vidám Oroszlán Alapítvány

OTP Bank. 1171 8000 2045 3390 0000 0000

Megjegyzés: a kiválasztott Oroszlán Őr neve, vagy projectje

Külföldről történő utaláshoz

Vidám Oroszlán Alapítvány

IBAN HU78 1171 8000 2045 3390 0000 0000 SWIFT: OTPVHUHB

Megjegyzés: a kiválasztott Oroszlán Őr neve, vagy projectje

Ha jogi személyként az adományról igazolást szeretnél, kérlek, az űrlapon jelöld be, töltsd ki az adatokat, vagy lépj velünk kapcsolatba az info@happylion.hu e-mail címen.

Kérésedre/ 50 000 Ft-ot (ezt még jogilag nem tudom ILaci) meghaladó támogatásokról támogatási szerződést kötünk, ilyen esetben kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@happylion.hu e-mail címen.

Hogyan léphetsz be az Oroszlán Őrség soraiba?

Ajánld fel tevékenységedet jótékony célra, és segítsd vele Verát, és a Vidám Oroszlán Alapítványt!

Eddigi gyűjtések tették lehetővé Vera amerikai SDR műtétjét, rendszeres autista terápiáit, és, hogy athéni maratoniálma valóra vált.

Nem kell mást tenned, csak lépj velünk kapcsolatba az info@happylion.hu e-mail címen ötleteddel, kérdéseiddel és felvesszük veled a kapcsolatot.


“Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért” Alapítvány
H-1183 Budapest, Szent Lőrinc stny 6 B21
Adószám: 18295029-1-43
e-mail: info@happylion.hu
Édesanya, Kránitz Anita telefonja: +36 20 5678 032
Édesapa, Izsó László telefonja: +36 20 53 555 53